Zelmer 29Z02 прирачник

Zelmer 29Z02
8.3 · 1
PDF прирачник
 · 40 страници
Англиски
прирачникZelmer 29Z02
1–5
CZ

SK HU

PL
RU
Instrukcja użytkowania
Kuchenka mikrofalowa
Typ 29Z020; 29Z021
Návod k obsluze
Mikrovlnná trouba
Typ 29Z020; 29Z021
Kezelési utasítás
Mikrohullámú sütő
29Z020; 29Z021 Típus
Návod na použitie
Mikrovlná rúra
Typ 29Z020; 29Z021
Инструкция по эксплуатации
Микроволновая печь
Tип 29Z020; 29Z021
RO
Instrucţiuni de folosire
Cuptor cu microunde
Tip 29Z020; 29Z021
BG
Инструкция за експлоатация
Микровълнова печка
Tип 29Z020; 29Z021
UA
Інструкція з експлуатації
Мікрохвильова піч
Tип 29Z020; 29Z021
EN
User manual
Microwave oven
Type 29Z020; 29Z021

6–9 10–13 14–17 18–21

22–25 26–29 30–33 34–37

29Z020
29Z021

Погледнете го бесплатно прирачникот за Zelmer 29Z02 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Микробранови печки и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Zelmer 29Z02 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Zelmer , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Zelmer да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Zelmer
29Z02
Микробранова печка
Англиски
Упатство за користење (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Zelmer 29Z02 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати