Yamaha YST-SW030 прирачник

Yamaha YST-SW030
(1)
  • Број на страници: 58
  • Вид на документ: PDF
i
G

YST-SW010

YST-SW030

SUBWOOFER SYSTEM
ENCEINTE A CAISSON DE GRAVE
OWNER’S MANUAL
MODE D’EMPLOI
BEDIENUNGSANLEITUNG
BRUKSANVISNING
MANUALE DI ISTRUZIONI
MANUAL DE INSTRUCCIONES
GEBRUIKSAANWIJZING
Yamaha YST-SW030

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Yamaha YST-SW030 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Yamaha YST-SW030 сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

индекс

Погледнете го бесплатно прирачникот за Yamaha YST-SW030 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Бас појачала и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Yamaha YST-SW030 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Yamaha YST-SW030 спецификации

Општо
Марка Yamaha
Модел YST-SW030
Производ Бас појачало
EAN 4957812288613
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Карактеристики
RMS-напон 130 W
Боја на производот Black,White
Бас со отвор Да
Приклучок за вклучување/исклучување Да
Субвуфер
Тип на сабвуфер Активен субвуфер
RMS-моќност на сабвуферот 130 W
Опсег на фреквенција на сабвуферот 28 - 200 Hz
Дијаметар на двигателот за подвуферот 200 mm
Број на подвуфери 1
Импеданца 12000 Ω
Дијаметар на двигателот за подвуферот (империјален систем) 8 "
Тежина и димензии
Ширина на сабвуферот 290 mm
Длабочина на сабвуферот 311 mm
Висина на сабвуферот 360 mm
Тежина на сабвуферот 11000 g
Содржина на пакување
Рачна далечинска контрола Не
Кратко упатство за вклучување Да
Порти и интерфејси
Штекер Да
Напојување
Тип напојување Наизменична струја
AC влезна фреквенција 50 - 60 Hz
AC влезен напон 100 - 240 V
Потрошувачка на енергија (типична) 70 W
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Yamaha YST-SW030.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде