Yamaha R-S300 прирачник

Yamaha R-S300
8.6 · 5
PDF прирачник
 · 322 страници
Англиски
прирачникYamaha R-S300
©
2010 Yamaha Corporation

Receiver

Ampli-Tuner

OWNER’S MANUAL
MODE D’EMPLOI
BEDIENUNGSANLEITUNG
BRUKSANVISNING
MANUALE DI ISTRUZIONI
MANUAL DE INSTRUCCIONES
GEBRUIKSAANWIJZING
ИНСТРУКЦИЯ ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ
G
Printed in Malaysia WV17430-2

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Yamaha R-S300 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Приемници и е оценет од 5 луѓе со просек од 8.6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Yamaha R-S300 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

индекс

Треба помош?

Дали имате прашање за Yamaha R-S300, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Yamaha R-S300 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Yamaha R-S300 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Yamaha R-S300.

Општо
Марка Yamaha
Модел R-S300 | R-S300 SILVER
Производ Приемник
EAN 4957812482424
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Аудио
Сооднос на сигналот и пречките (SNR) 100 dB
Целосна хармониска дисторзија (THD) 0.04
Импеданца 8 Ω
Опсег на фреквенција 10 - 100000 Hz
Максимална влезна сила 25 W
RMS-напон 100 W
Излез за напојување по канал (20-20KHz@8 Ohm) 50 W
Канали за аудиоизлез - канали
Тип на приемник -
Порти и интерфејси
Технологија на поврзување Жичена
Тип на поврзување на звучници -
Влезови
Штекер Да
Влез за ХДМИ -
Излези
Излез на линијата Да
Технички детали
Рачна далечинска контрола Да
Боја на производот Сребрена
Екран -
Аудиодекодер -
Компатибилност за приклучна подлога за Apple Не е поддржано
AirPlay Не
Тежина и димензии
Тежина 8800 g
Ширина 435 mm
Длабочина 387 mm
Висина 151 mm
Напојување
Потрошувачка на енергија (во мирување) 0.5 W
Вмрежување
Ethernet LAN конекција Не
Wi-Fi Не
Радио
Поддржани радиофреквенции FM
Оптичка податочна единица
Оптички диск вклучен Не
Складирање
Интегриран читач на картички -
Видео
3D компатибилност Не
Содржина на пакување
Рачно Да
Гаранциска картичка Да
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Yamaha R-S300 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати