Wolf Garten Select 4000 прирачник

Wolf Garten Select 4000
8.3 · 5
PDF прирачник
 · 157 страници
Англиски
прирачникWolf Garten Select 4000

UV 4000 B

UV 4000 B

Originalbetriebsanleitung
Originalbetriebsanleitung
Original operating instructions
Original operating instructions
Notice d‘instructions d‘origine
Notice d‘instructions d‘origine
Istruzioni per l‘uso originali
Istruzioni per l‘uso originali
Originele gebruiksaanwijzing
Originele gebruiksaanwijzing
Originale driftsvejledning
Originale driftsvejledning
Alkuperäinen käyttöohjekirja
Alkuperäinen käyttöohjekirja
Originale driftsanvisningen
Originale driftsanvisningen
Originalbruksanvisning
Originalbruksanvisning
Originální návod k obsluze
Originální návod k obsluze
Eredeti üzemeltetési útmutató
Eredeti üzemeltetési útmutató
Oryginalna instrukcja obsugi
Oryginalna instrukcja obsugi
Originalna uputa za rad
Originalna uputa za rad
Originálny návod na obsluhu
Originálny návod na obsluhu
Izvirno navodilo za obratovanje
Izvirno navodilo za obratovanje
   
   
   
   
Instruciuni de funcionare originale
Instruciuni de funcionare originale
Orijinal iletme klavuzu
Orijinal iletme klavuzu
!"#$% &'()*% +","-.&/
!"#$% &'()*% +","-.&/

Погледнете го бесплатно прирачникот за Wolf Garten Select 4000 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата косилки и е оценет од 5 луѓе со просек од 8.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Wolf Garten Select 4000 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Wolf Garten , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Wolf Garten да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Wolf Garten
Select 4000 | 11B-I1JD650
косилка
4009269303354
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Карактеристики
ТипКосилка за трева на гурање
Препорачана област на тревникот- m²
Ширина за косење400 mm
Систем на сечење-
Капацитет за собирање трева60 L
Ергономска рачкаДа
Приспособување на подготвеноста за косење6
Минимална висина на косење20 mm
Максимална висина на сечење90 mm
Функција за прекривање со компостДа
Напојување
НапојувањеБензин
Моќност1700 W
Моќност на моторот2.3 hp
Други функции
Без кабелДа
Тежина и димензии
Тежина25000 g
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Wolf Garten Select 4000 подолу.

Колку тежи Wolf Garten Select 4000?

Wolf Garten Select 4000 тежи 25000 g.

Колку кратко треба да ја исечам тревата?

Кога тревата е подолга од 4,5 см, тревата треба да се исече. Идеалната должина е помеѓу 3 и 4,5 см.

Колку често треба да сечам тревата?

Во пролетта, тревата треба да се сече секоја недела, додека во лето е доволно на секои две недели.

Може ли да го косам тревникот кога тревата е влажна?

Можете, но резултатот е подобар кога времето е суво. Кога тревата е влажна, лесно може да се формираат грутки од трева и да ја затнат косилката.

Дали прирачникот за Wolf Garten Select 4000 е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Wolf Garten Select 4000 не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати