Wolf Garten Ambition 34 E прирачник

Wolf Garten Ambition 34 E
7.3 · 2
PDF прирачник
 · 126 страници
Англиски
прирачникWolf Garten Ambition 34 E

AMBITION 34 E

AMBITION 38 E

AMBITION 42 E

Originalbetriebsanleitung 6
Original operating instructions 10
Notice d'instructions d'origine 14
Istruzioni per l'uso originali 18
Originele gebruiksaanwijzing 22
Originale driftsvejledning 26
Alkuperäinen käyttöohjekirja 30
Originale driftsanvisningen 34
Originalbruksanvisning 38
Originální návod k obsluze 42
Eredeti üzemeltetési útmutató 46
Oryginalna instrukcja obsugii 50
Originalna uputa za rad 54
Originálny návod na obsluhu 58
Izvirno navodilo za obratovanje 62
    66
    70
Instruciuni de funcionare originale 74
Orijinal iletme klavuzu 78
   82
Instrucciones de funcionamiento originales 86
Instruções de serviço originais 90
Originalno uputstvo za rad 94
Originaalkasutusjuhend 98
Lietošanas pamcbas oriinls 102
Originali naudojimo instrukcija 106
    110
Originalna uputa za rad 114
    118

AMBITION 34 E

AMBITION 38 E

AMBITION 42 E

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Wolf Garten Ambition 34 E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Косилки и е оценет од 2 луѓе со просек од 7.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Wolf Garten Ambition 34 E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Wolf Garten Ambition 34 E, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Wolf Garten Ambition 34 E да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Wolf Garten Ambition 34 E спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Wolf Garten Ambition 34 E.

Општо
Марка Wolf Garten
Модел Ambition 34 E | 18ACG4J2650
Производ Косилка
EAN 4009269303392, 4009269306621
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Карактеристики
Тип Косилка за трева на гурање
Препорачана област на тревникот 250 m²
Ширина за косење 340 mm
Систем на сечење -
Капацитет за собирање трева 40 L
Приспособување на подготвеноста за косење 5
Минимална висина на косење 30 mm
Максимална висина на сечење 70 mm
Приспособлива рачка Да
Напојување
Напојување Наизменична струја
Моќност 1200 W
AC влезен напон 230 V
Тежина и димензии
Тежина 17000 g
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Wolf Garten Ambition 34 E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати