Whirlpool VT261WH прирачник

Whirlpool VT261WH
7.7 · 1
PDF прирачник
 · 16 страници
Англиски
прирачникWhirlpool VT261WH
1
GB

VT 261

www.whirlpool.com

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Whirlpool VT261WH тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Микробранови печки и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Whirlpool VT261WH или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Whirlpool , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung Galaxy A7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Whirlpool VT261WH спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Whirlpool VT261WH.

Општо
Марка Whirlpool
Модел VT261WH
Производ Микробранова печка
EAN 8003437854668
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Тежина и димензии
Тежина 17200 g
Ширина 520 mm
Длабочина 391 mm
Висина 300 mm
Карактеристики
Заклучување од деца Да
Внатрешен капацитет 24 L
Моќност на микробрановата 800 W
Број на нивоа на јачина 7
Позиција на апаратот Врз работна површина
Димензија на подвижната плоча 280 mm
Тип контролирање Копчиња
Вграден дисплеј Да
Боја на производот Бела
Подвижна плоча Да
Тајмер Да
Напојување
Поврзано оптоварување 1300 W
AC влезен напон 230 V
AC влезна фреквенција 50 Hz
Струја 10 A
Функции и програми за готвење
Функција на одмрзнување Да
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Whirlpool VT261WH подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати