Wentronic 60267 прирачник

Wentronic 60267
5.8 · 1
PDF прирачник
 · 24 страници
Англиски
прирачникWentronic 60267
DE
EN
BETRIEBSANLEITUNG
USER‘S MANUAL
60267 HDMI Extractor
- Extrahiert das Tonsignal aus dem HDMI-Signal
HDMI Extractor
- extracts the audio signal out of the HDMI-signal

Погледнете го бесплатно прирачникот за Wentronic 60267 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата аудио-видео продолжувачи и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Wentronic 60267 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Wentronic , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Wentronic да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Wentronic
60267 | 60267
aудио-видео продолжувач
4040849602672, 0793518743889
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Карактеристики
ТипAV ресивер
Максимална резолуција- пиксели
Максимум трансфер далечина10 m
Поддржани видеорежими1080p, 2160p
Проток225 MHz
3D компатибилностДа
ЛЕД-индикаториLink, Power
Порти и интерфејси
Влезен приклучок за видеоHDMI type A
ВидеоизлезHDMI type A
Влез за ХДМИ1
Број на HDMI излези1
Аудиоизлез (Л,Д)1
Технички детали
Тип конекторRCA, Optical
Број1
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Wentronic 60267 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати