Vax Power 7 прирачник

Vax Power 7
7.5 · 1
PDF прирачник
 · 12 страници
Англиски
прирачникVax Power 7

Get Cleaning...

What’s your Vax model number?What’s your serial number? (Located on the base of the machine)
Note these down in case you need them in future. Please keep instructions for further use.
e.g. C 8 9- P 7 - B

powerpower

7
vax.co.uk
Bagless Cylinder
Power 7 seriesVax Careline: (UK) 0844 412 8455(ROI) 1-800 928 308
User Guide
C89-P7 Power 7 User Guide v1.2.qxd:User guide 28/6/11 11:48 Page 1

Погледнете го бесплатно прирачникот за Vax Power 7 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата правосмукалки и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Vax Power 7 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Vax , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Vax да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Vax
Power 7 | C88-P7N-H-E
правосмукалка
5012512133713
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Напојување
Моќ на вшмукување400
Максимална влезна сила2400 W
Променлива моќностДа
Годишна потрошувачка на енергија- kWh
Перформанси
Филтрирање на вшмуканиот воздухHEPA
Соодветна наменаНасловна
Работен радиус2.5 m
HEPA-класаHEPA 12
Површини за чистењеCarpet, Hard floor
-
-
-
Ниво на бучава- dB
Метод на одделување на отпадотФилтрирање
Дизајн
Тип сад за прашинаБез вреќичка
Dust capacity4 L
ТипЦилиндричен вакум
Вид на чистењеСуво
Боја на производотGrey, Silver, Violet
Материјал на цевкаПластика
Без кабелНе
Тип цевкаТелескопски
Ергономски
Должина на кабелот8 m
Тежина и димензии
Тежина- g
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Vax Power 7 подолу.

Мојата Vax правосмукалка ја губи моќта на вшмукување. Зошто е тоа така?

Губењето на вшмукувачката моќност на твојата Vax правосмукалка може да се должи на следниве причини: - Моќноста на вшмукување не е поставена на максимум - Садот за прашина или кесата за прашина се полни - Цревото, четката или цевката се затнати

Колку често треба да го проверувам филтерот?

Чистиот филтер е важен за одржување на вшмукувачката моќност на правосмукалката. Затоа, редовно проверувајте го филтерот. Кога филтерот е затнат, задржувањето на прашината се намалува и потрошувачката на енергија се зголемува.

Што да правам со правосмукалка што непријатно мириса?

Најчесто користен метод е да ставите малку прашок за перење во садот за прашина или кесата за прашина.

Колку често треба да ја чистам куќата со правосмукалка?

За оние кои страдаат од алергија, се препорачува чистење на домот со правосмукалка најмалку двапати неделно.

Колку тежи Vax Power 7?

Vax Power 7 тежи - g.

Дали прирачникот за Vax Power 7 е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Vax Power 7 не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати