Trust Pulsion 2.0 прирачник

Trust Pulsion 2.0
5.8 · 1
PDF прирачник
 · 3 страници
Англиски
прирачникTrust Pulsion 2.0
5?
FAQ trust.com/17750/faq
4
-/+
3
21
20110426R1 © Trust International B.V.
ON/OFF
177502.0 Speaker Set

Quick Installation Guide

Погледнете го бесплатно прирачникот за Trust Pulsion 2.0 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата звучници и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Trust Pulsion 2.0 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Trust , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Trust да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Trust
Pulsion 2.0 | 17751
звучник
8713439177503, 8713439177510, 5053485872773
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Звучници
Канали за аудиоизлез2.0 канали
Поставување на звучникотЗа на маса/полица
Број на двигатели2
Дел за високи тоновиНе
ВуферНе
Тип звучници2-насочно
Перформанси
Препорачана употребаУниверзална
Контрола за гласностаРотирачка
Приклучок за вклучување/исклучувањеДа
Материјал на куќиште-
Боја на производотЦрн
ЛЕД-индикаториНапојување
Засилувач
ЗасилувачНе
Аудио
RMS-напон12 W
Опсег на фреквенција- Hz
Највисок излезна моќност за музика (PMPO)24 W
Други функции
СтабилизаторНе
Компатибилност за MacДа
Порти и интерфејси
Технологија на поврзувањеЖичена
Поврзување слушалки3,5 мм
Приклучок од 3,5 mmДа
Напојување
Тип напојувањеНаизменична струја
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Trust Pulsion 2.0 подолу.

Кога звукот ми е премногу гласен?

Јачина на звук над 80 децибели може да биде штетна за слухот. Кога јачината на звукот надминува 120 децибели, може дури да настане и директно оштетување. Можноста за оштетување на слухот зависи од фреквенцијата и времетраењето на слушањето.

Може ли блутут (bluetooth) уреди од различни марки да се поврзат едни со други?

Да, блутут (bluetooth) е универзална метода која им овозможува на различни уреди опремени со оваа технологија да се поврзат едни со други.

Што е Dolby Atmos (Долби Атмос)?

Dolby Atmos (’Долби Атмос’, од англиски) е технологија која гарантира дека звукот се одзвива од таванот до местото каде што слушате. Ова овозможува да се создаде ефект од 5.1 со само 1 звучник.

Што е блутут (<i>bluetooth</i>)?

Блутут (од англиски: <i>Bluetooth</i>) е технологија за безжична размена на податоци помеѓу електронски уреди со помош на радио бранови. Во повеќето случаи, растојанието помеѓу двата уреди што разменуваат податоци треба да биде помалку од десет метри.

Дали прирачникот за Trust Pulsion 2.0 е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Trust Pulsion 2.0 не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати