TriStar BR-1012 прирачник

TriStar BR-1012
6 · 1
PDF прирачник
 · 59 страници
Англиски
прирачникTriStar BR-1012
BR-1012
NL Gebruikershandleiding HR K
UK User manual NO Brukermanual
FR Manuel d'utilisation BG  
DE Bedienungsanleitung HU Kézikönyv
ES Manual de usuario DK Brugervejledning
IT Manuale utente CZ U
PT Manual de utilizador PL I
SE Användarhandbok RO Manual de utilizare
TR  EL  

Погледнете го бесплатно прирачникот за TriStar BR-1012 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Тостери и е оценет од 1 луѓе со просек од 6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со TriStar BR-1012 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за TriStar , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на TriStar да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
TriStar
BR-1012 | BR-1012
Тостер
8713016010124
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Карактеристики
Број на парчиња2 парче(иња)
Отвор за сендвичиНе
Складирање на жицатаДа
Светло индикаторДа
Автоматско исклучувањеДа
Механизам за автоматско отскокнувањеДа
Функција за повторно загревањеДа
Функција на одмрзнувањеДа
Копче за стоп/откажиДа
Механизам за самостојно центрирање на леботДа
Отстранлива фиока за трошкиДа
Нелизгачко стопалоДа
Боја на производотБела
Материјал на куќиште-
Решетка за подгревање-
Напојување
Моќност1000 W
AC влезна фреквенција50 Hz
AC влезен напон230 V
Податоци за пакувањето
Ширина на пакување149 mm
Длабочина на пакување416 mm
Висина на пакување198 mm
Тежина на пакување1200 g
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за TriStar BR-1012 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати