Toshiba MHZ2320BJ прирачник

Toshiba MHZ2320BJ
(1)
  • Број на страници: 12
  • Вид на документ: PDF

CHAPTER 3 Installation Conditions

3.1 Dimensions
3.2 Mounting
3.3 Connections with Host System
This chapter gives the external dimensions, installation conditions, surface
temperature conditions, cable connections, and switch settings of the hard disk
drives.
C141-E280 3-1
Toshiba MHZ2320BJ

Треба помош?

Број на прашања: 0

Дали имате прашање во врска со Toshiba MHZ2320BJ или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку повеќе поединечности давате за Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе биде за другите Toshiba MHZ2320BJ сопственици правилно да одговорат на Вашето прашање.

Погледнете го бесплатно прирачникот за Toshiba MHZ2320BJ тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Тврди дискови и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Toshiba MHZ2320BJ или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Toshiba MHZ2320BJ спецификации

Општо
Марка Toshiba
Модел MHZ2320BJ
Производ Тврд диск
EAN 5051868504624, 5051964357926
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Карактеристики
Капацитет на тврдиот диск 320 GB
Брзина на тврдиот диск 7200 RPM
Интерфејс Serial ATA II
Големина на тврдиот диск 2.5 "
Пребарување на пишувањето 12.5 ms
Пребарување на читањето 10 ms
Просечна латентност 4.17 ms
Големина на меѓумеморијата на складишната податочна единица 16 MB
Битови по сектор 512
Циклуси на започнување/прекинување 600000
Средно време помеѓу дефектите (MTBF) 300000 h
Тип HDD
Време за пребарување од запис до запис 1.5 ms
Број на глави на тврдиот диск 4
Други функции
Внатрешна Да
Погонски уред, стапка на пренос 300 MB/s
Емисии на акустичен притисок 29 dB
Барања за моќност 5
Тежина и димензии
Тежина 115 g
Длабочина 100 mm
Висина 9.5 mm
Ширина 70 mm
Работни услови
Шок на функционирање 325 G
Оперативна температура (T-T) 5 - 55 °C
Температура на складирање (T-T) -40 - 65 °C
Релативна оперативна влажност (H-H) 8 - 90
Релативна влажност за складирање (H-H) 5 - 95
Висина на функционирање -300 - 3000 m
Висина за исклучен уред -300 - 12000 m
Шок за исклучен уред 900 G
Вибрации на функционирање 5 G
Вибрации за исклучен уред 5 G
Напојување
Потрошувачка на енергија (читање) 2.3 W
Потрошувачка на енергија (пишуваат) 2.3 W
Потрошувачка на енергија (неактивно) 0.8 W
Потрошувачка на енергија (во мирување) 0.13 W
Работен напон 5 V
Технички детали
Сертификати за одржливост RoHS
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Подолу, ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања во врска со Toshiba MHZ2320BJ.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде