Timex T236 прирачник

Timex T236
9.7 · 1
PDF прирачник
 · 19 страници
Англиски
прирачникTimex T236
T236 IB_US version
Size: 178 x 178 mm (16 pages)
Printing color: Black
Mat’l: 90gsm book paper
Feb. 06, 2015
6

Model T236

Jumbo Display

AM/FM Clock Radio

For additional information, online registration,
and exclusive special offers visit our website:

Questions? Contact Customer Service at 1-800-888-4491

Погледнете го бесплатно прирачникот за Timex T236 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата радио часовник и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Timex T236 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Timex , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Timex да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Timex
T236 | T236B
радио часовник
758859206745, 0758859206745
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Часовник
АлармДа
Функција за SnoozeДа
Тајмер за спиењеДа
Карактеристики
Функција за алармДа
Боја на производотЦрн
FM-антенаДа
Порти и интерфејси
Порта за полнење преку USBДа
Влезен приклучок за еднонасочна струјаДа
Помошен влезДа
Други функции
ЕкранLED
Напојување
НапојувањеНаизменична струја
Тежина и димензии
Ширина204 mm
Длабочина62 mm
Висина72 mm
Тежина400 g
Радио
Тип радиоЧасовник
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Timex T236 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати