Tefal Minute GC2050 прирачник

Tefal Minute GC2050
9.7 · 1
PDF прирачник
 · 124 страници
Англиски
прирачникTefal Minute GC2050

MINUTE GRILL

FR
NL
DE
IT
ES
PT
EL
EN
AR
CS
HU
PL
SL
SR
BG
RO
HR
TR
ET
LT
LV
DA
NO
FI
RU
UK
SK

Погледнете го бесплатно прирачникот за Tefal Minute GC2050 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата скари и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Tefal Minute GC2050 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Tefal , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Tefal да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Tefal
Minute GC2050 | GC2050
скара
3168430120396
Англиски
Упатство за користење (PDF)
Перформанси
Вкупно напојување1600 W
Број на чинии/полици2
Приспособлив термостатДа
Светло индикаторДа
ТипКонтактна скара
Извор на топлинаЕлектричен
Функција за чадење-
Приклучок за вклучување/исклучувањеДа
Ергономски
Рачки ладни на допирДа
Лесно за чистењеДа
Складирање на жицатаДа
Лесно движечки тркалаНе
НогалкиНе
Делови соодветни за миење во машина за садовиДа
Дизајн
Слој што не се лепиДа
Боја на производотЦрна, сребрена
Материјал на куќиштеАлуминиум
Вградена способностНе
Форма на површината за готвењеПравоаголна
ФорматНа маса
Тип горна површинаСито
КапакНе
Површина за готвење (Ш x Д)300 x 170 mm
Тежина и димензии
Ширина- mm
Длабочина- mm
Висина- mm
Ширина- mm
Длабочина- mm
Висина- mm
Ширина- mm
Длабочина- mm
Висина- mm
Напојување
Моќност1600 W
Приклучок за вклучување/исклучувањеДа
Моќност1600 W
Карактеристики
Број на чинии/полици2
Број на чинии/полици2
Рачки ладни на допирДа
Приспособлив термостатДа
Лесно за чистењеДа
Светло индикаторДа
Слој што не се лепиДа
Складирање на жицатаДа
Боја на производотЦрна, сребрена
Материјал на куќиштеАлуминиум
Вградена способностНе
ФорматПравоаголна
Тип горна површинаСито
КапакНе
НогалкиНе
Делови соодветни за миење во машина за садовиДа
Површина за готвење (Ш x Д)300 x 170 mm
Технички детали
Рачки ладни на допирДа
Приспособлив термостатДа
Лесно за чистењеДа
Светло индикаторДа
Слој што не се лепиДа
Складирање на жицатаДа
Боја на производотЦрна, сребрена
Материјал на куќиштеАлуминиум
ФорматПравоаголна
Делови соодветни за миење во машина за садовиДа
Приклучок за вклучување/исклучувањеДа
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Tefal Minute GC2050 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати