Suunto Quest Running Pack прирачник

Suunto Quest Running Pack
9.3 · 1
PDF прирачник
 · 53 страници
Англиски
прирачникSuunto Quest Running Pack

SUUNTO QUEST

USER GUIDE

en

Погледнете го бесплатно прирачникот за Suunto Quest Running Pack тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата спортски часовници и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Suunto Quest Running Pack или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Suunto , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Suunto да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Suunto
Quest Running Pack
спортски часовник
6417084172044
Англиски
Упатство за користење (PDF)

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Suunto Quest Running Pack подолу.

Дали ноќе треба да го исклучам спортски часовник?

Разумно е да го исклучите Вашиот спортски часовник производ ноќе бидејќи тоа обезбедува подолго траење на батеријата.

Дали ми треба интернет за GPS (СГП)?

Не, за GPS (СГП) сигналот не е потребен интернет.

Што значи кратенката GPS (СГП)?

Англиската кратенка GPS (<i>Global Positioning System</i>) значи Систем за Глобално Позиционирање (СГП).

Што е GPS (СГП)?

СГП (GPS) е технологија што може да се користи било каде на светот за одредување на Вашата локација преку сателити.

Колку треба да вежбам како возрасен неделно?

Како возрасен, се препорачува умерено интензивно вежбање најмалку 2,5 часа неделно. По можност распределено на неколку дена.

Колку отчукувања на срцето има возрасно лице во мирување?

Отчукувањата на срцето кај возрасните се помеѓу 60 и 100 отчукувања во минута.

Кој е максималниот број на отчукувања на срцето кај возрасно лице?

Како општо правило, Вашиот максимален број на отчукувања на срцето е 220 минус Вашата возраст.

Што е блутут (<i>bluetooth</i>)?

Блутут (од англиски: <i>Bluetooth</i>) е технологија за безжична размена на податоци помеѓу електронски уреди со помош на радио бранови. Во повеќето случаи, растојанието помеѓу двата уреди што разменуваат податоци треба да биде помалку од десет метри.

Дали прирачникот за Suunto Quest Running Pack е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Suunto Quest Running Pack не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати