Suunto Core прирачник

Suunto Core
8.3 · 11
PDF прирачник
 · 58 страници
Англиски
прирачникSuunto Core

SUUNTO CORE

USER GUIDE

en

Погледнете го бесплатно прирачникот за Suunto Core тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата спортски часовници и е оценет од 11 луѓе со просек од 8.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Suunto Core или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Suunto , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Suunto да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Suunto Core е спортски часовник со водоотпорност до 30 метри и тежина од 63 грама. Тој има календар и може да работи во режим на 12 или 24 часа. Има барометарски алтиметар за праќање на промените во атмосферскиот притисок. Исто така, вклучува и секундомер за мерење на времето. Бандата е изработена од синетичка смола, а корпата на часовникот е направена од гума. Тајмерот може да се користи за поставување на временски интервали или за аларм. Суунто Кор е позициониран како спортски часовник и не има вграден GPS систем. Часовникот ја исполни својата функција за праќање на времето и давање на основни информации како времето, датумот и времето на денот. Со својата водоотпорност и издржливост, тој може сигурно да биде носен при спортски активности или при изложеност на влажни услови. Суунто Кор се наоѓа во еден опсег на спортски часовници кои се наменети за оние кои сакаат да ги следат своите активности и да имаат основни информации на рака. Иако нема GPS систем, тој може да биде корисен за добивање на информации за промени во притисокот или користење на секундомерот за мерење на времето во спортски активности. Секој кој има потреба од едноставен и издржлив спортски часовник ќе го цени Суунто Кор за неговите основни опции и надежност.

Општо
Suunto
Core | SS016788000
спортски часовник
45235900657, 45235900664, 45235903139, 45235903900, 45235904778, 45235904785, 6417084156778, 6417084156785, 6417084165305, 6417084169693, 6417084170927, 6417084170934, 6417084175267, 6417084182852, 6417084182869, 6417084182883, 66510975009, 0045235904778
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
Тежина и димензии
Тежина63 g
Дизајн
Водоотпорна до30 m
Материјал на ремчетоСмола
ВодоотпоренДа
Материјал на кутијата на часовникотГумена
Положба на пазаротСпортски часовник
Карактеристики
КалендарДа
Барометарски алтиметарДа
Режим за часовник12ч/24ч
СтоперкаДа
ТајмерДа
Вмрежување
GPSНе
покажи повеќе

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Suunto Core подолу.

Колку тежи Suunto Core?

Suunto Core тежи 63 g.

Дали ноќе треба да го исклучам спортски часовник?

Разумно е да го исклучите Вашиот спортски часовник производ ноќе бидејќи тоа обезбедува подолго траење на батеријата.

Дали ми треба интернет за GPS (СГП)?

Не, за GPS (СГП) сигналот не е потребен интернет.

Што значи кратенката GPS (СГП)?

Англиската кратенка GPS (<i>Global Positioning System</i>) значи Систем за Глобално Позиционирање (СГП).

Што е GPS (СГП)?

СГП (GPS) е технологија што може да се користи било каде на светот за одредување на Вашата локација преку сателити.

Колку треба да вежбам како возрасен неделно?

Како возрасен, се препорачува умерено интензивно вежбање најмалку 2,5 часа неделно. По можност распределено на неколку дена.

Колку отчукувања на срцето има возрасно лице во мирување?

Отчукувањата на срцето кај возрасните се помеѓу 60 и 100 отчукувања во минута.

Кој е максималниот број на отчукувања на срцето кај возрасно лице?

Како општо правило, Вашиот максимален број на отчукувања на срцето е 220 минус Вашата возраст.

Што е блутут (<i>bluetooth</i>)?

Блутут (од англиски: <i>Bluetooth</i>) е технологија за безжична размена на податоци помеѓу електронски уреди со помош на радио бранови. Во повеќето случаи, растојанието помеѓу двата уреди што разменуваат податоци треба да биде помалку од десет метри.

Дали прирачникот за Suunto Core е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Suunto Core не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати