Sony NEX-VG30E прирачник

Sony NEX-VG30E
6.7 · 1
PDF прирачник
 · 116 страници
Англиски
прирачникSony NEX-VG30E
Table of Contents Search image Index
US
Click

“Handycam” Handbook

NEX-VG30/VG30H/VG30E/VG30EH

2012 Sony Corporation 4-440-801-11(1)

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony NEX-VG30E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony NEX-VG30E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
NEX-VG30E | NEXVG30EB
Видео фотоапарат
4905524908930, 4905524908879
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
Дизајн
Боја на производотЦрн
покажи повеќе
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony NEX-VG30E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати