Sony HXR-NX30E прирачник

Sony HXR-NX30E
8.4 · 1
PDF прирачник
 · 120 страници
Англиски
прирачникSony HXR-NX30E
Table of contents
Getting started

Recording/Playback

Advanced operations
Editing
Saving images with an
external device
Customizing your camcorder
Others/Index

Digital HD Video

Camera Recorder

Operating Guide

4-425-006-11(1)
HXR-NX30E/NX30P

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HXR-NX30E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата видео камери и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.4. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HXR-NX30E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
HXR-NX30E
видео камера
4905524891973
Англиски
Упатство за користење (PDF)

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HXR-NX30E подолу.

Дали прирачникот за Sony HXR-NX30E е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Sony HXR-NX30E не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати