Sony HDR-XR350E прирачник

Sony HDR-XR350E
6.4 · 1
PDF прирачник
 · 76 страници
Англиски
прирачникSony HDR-XR350E
4-171-505-14(1)
Digital HD Video Camera Recorder

Operating Guide

2010 Sony Corporation

HDR-CX300E/CX305E/CX350E/

CX350VE/CX370E/XR350E/XR350VE

Table of contents
10
Getting started
12

Recording/Playback

20
Making good use of your
camcorder
31
Saving movies and photos
with a computer
33
Saving images with an
external device
44
Customizing your
camcorder
53
Additional information
61
Quick reference
70

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-XR350E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.4. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-XR350E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
HDR-XR350E | HDR-XR350E
Видео фотоапарат
4905524661859
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
Дизајн
Боја на производотЦрн
покажи повеќе
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-XR350E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати