Sony HDR-UX5E прирачник

Sony HDR-UX5E
7.1 · 1
PDF прирачник
 · 128 страници
Англиски
прирачникSony HDR-UX5E
2-319-778-11(1)
© 2007 Sony Corporation

Digital HD Video Camera Recorder

Operating Guide

HDR-UX3E/UX5E/UX7E

Enjoying Your
Camcorder
10
Getting Started 17
Recording/Playback
27
Editing 45
Utilizing Recording Media 53
Customizing Your
Camcorder
62
Using a Computer 84
Troubleshooting 89
Additional Information 101
Quick Reference 116

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-UX5E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-UX5E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
HDR-UX5E | HDR-UX5E
Видео фотоапарат
4905524365177
Англиски
Упатство за користење (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-UX5E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати