Sony HDR-UX10E прирачник

Sony HDR-UX10E
8.6 · 1
PDF прирачник
 · 148 страници
Англиски
прирачникSony HDR-UX10E
3-285-373-12(1)
© 2008 Sony Corporation

Digital HD Video Camera Recorder

Operating Guide

HDR-UX9E/UX10E/

UX19E/UX20E

Enjoying with your
camcorder
11
Getting Started 19
Recording/Playback
32
Editing 54
Utilizing the media 70
Customizing your
camcorder
82
Performing with a
computer
103
Troubleshooting 107
Additional Information 122
Quick Reference 137

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-UX10E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-UX10E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
HDR-UX10E | HDR-UX10E
Видео фотоапарат
4905524489880
Англиски
Упатство за користење (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-UX10E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати