Sony HDR-TG3E прирачник

Sony HDR-TG3E
5.2 · 1
PDF прирачник
 · 36 страници
Англиски
прирачникSony HDR-TG3E
3-288-523-13(1)
© 2008 Sony Corporation

Digital HD Video Camera Recorder

Operating Guide

HDR-TG1E/TG3E

For details on the advanced operations, please refer to
“Handycam Handbook” (PDF).

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-TG3E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-TG3E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
HDR-TG3E | HDR-TG3E
Видео фотоапарат
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-TG3E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати