Sony HDR-SR1E прирачник

Sony HDR-SR1E
5.8 · 1
PDF прирачник
 · 135 страници
Англиски
прирачникSony HDR-SR1E
2-889-914-12(1)
© 2006 Sony Corporation
http://www.sony.net/
Printed on 70% or more recycled paper
using VOC (Volatile Organic Compound)-
free vegetable oil based ink.
Printed in Japan
Additional information on this product and answers
to frequently asked questions can be found at our
Customer Support Website.
GB
Digital HD Video Camera Recorder

Operating Guide

HDR-SR1E

Enjoying your
camcorder
12
Getting Started 23
Shooting
32
Playback
40
Editing 51
Dubbing/printing 57
Utilizing recording media 61
Customizing your
camcorder
64
Using a Computer 84
Troubleshooting 90
Additional
Information
108
Quick
Reference
122

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-SR1E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-SR1E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
HDR-SR1E | HDR-SR1E
Видео фотоапарат
Англиски
Упатство за користење (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-SR1E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати