Sony HDR-AS30V прирачник

Sony HDR-AS30V
6.7 · 1
PDF прирачник
 · 73 страници
Англиски
прирачникSony HDR-AS30V
Table of
contents
Operation
Search
Settings
Search
Index
7
GB

Table of contents

Notes on using the camera

How to use this handbook····································· 2
Notes on using the camera ··································· 3
How to enjoy the camera ······································ 5
Operation Search ················································ 10
Settings Search··················································· 11
Identifying parts··················································· 13

Getting started

Checking the bundled items································ 14
Inserting the battery pack···································· 15
Inserting a memory card ····································· 18
Recording Mode·················································· 20
SteadyShot·························································· 21
Field Angle ·························································· 22
Scene ·································································· 23
Interval Photo Recording····································· 24
GPS Log (HDR-AS30V only) ······························ 25
Airplane Mode ····················································· 27
Auto Power Off···················································· 28
Beep···································································· 29
Date & Time Setting ············································ 30
USB Power Supply·············································· 31
Switching NTSC/PAL ·········································· 32
Resetting the Settings ········································· 33
Format································································· 34
Using accessories ··············································· 35

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-AS30V тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-AS30V или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony HDR-AS30V, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony HDR-AS30V да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sony HDR-AS30V спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sony HDR-AS30V.

Општо
Марка Sony
Модел HDR-AS30V
Производ Видео фотоапарат
EAN 4905524945027
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-AS30V подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати