Sony HDR-AS30V прирачник

Sony HDR-AS30V
6.7 · 1
PDF прирачник
 · 73 страници
Англиски
прирачникSony HDR-AS30V

Table of

contents

Operation

Search

Settings

Search

Index

49
GB

Smart Remote

Control

By connecting the camera and a smartphone through Wi-Fi, you can operate the camera by the
smartphone.
To make the setting, select [SETUP] first.
1 Press the NEXT button to display [SETUP], then press the ENTER button.
2 Press the NEXT button to display [Wi-Fi] (Wi-Fi), then press the ENTER
button.
3 Press the NEXT button to select the setting, then press the ENTER
button.
4 Select [MOVIE], [PHOTO] or [INTVL].
5 Activate a suitable application on the smartphone, and connect to the
camera through Wi-Fi.
For details on the smartphone setting, see “Setting Wi-Fi” on page 46.
6 Operate the camera by the smartphone.

Sample smartphone screen display

Operates by the smartphone.Does not operate by the smartphone.Returns to the [Wi-Fi] menu.
t
Setting
display
Features of the smart remote
control function
To check the field of view
before and while recording
To monitor images while
recording
Various settings
•[VIDEO]
[STEDY]
•[ANGLE]
[SHARE]
Start/stop recording
Shooting mode settings
[MOVIE]
[PHOTO]/[INTVL]
Continued r

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-AS30V тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-AS30V или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony HDR-AS30V, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony HDR-AS30V да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sony HDR-AS30V спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sony HDR-AS30V.

Општо
Марка Sony
Модел HDR-AS30V
Производ Видео фотоапарат
EAN 4905524945027
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-AS30V подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати