Sony HDR-AS30V прирачник

Sony HDR-AS30V
6.7 · 1
PDF прирачник
 · 73 страници
Англиски
прирачникSony HDR-AS30V
Table of
contents
Operation
Search
Settings
Search
Index
46
GB

Setting Wi-Fi

1 Turn on the power of the camera, then press the NEXT button and select a shooting mode.MOVIE: Movie modePHOTO: Photo modeINTVL: Interval photo recording mode2 Select [Settings] on the smartphone, then select [More...] and check that [NFC] is enabled (First time only).3 Touch the smartphone to the camera.
Cancel sleep and the screen lock of the
smartphone beforehand.
Continue touching without moving until
“PlayMemories Mobile” starts (1-2 seconds).
Touch the (N Mark) of the smartphone to
the (N Mark) of the camera. If there is no
(N Mark) on the smartphone, refer to the
instruction manual of the smartphone for the
touch area.
If the camera and the smartphone cannot be
connected by NFC, see “Android/iPhone not
supporting NFC” and connect them.
When the airplane mode is set to [ON], the Wi-Fi function is not available.

Android supporting NFC

Notes Settingdisplay

zAbout NFC

NFC is a technology for short-range wireless communication between various devices, such as a mobile phone and IC tag etc. Data communication is achieved simply by touching devices together at a specific point.NFC (Near Field Communication) is an international standard of the short-range wireless communication technology.Continued r

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-AS30V тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-AS30V или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony HDR-AS30V, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony HDR-AS30V да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sony HDR-AS30V спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sony HDR-AS30V.

Општо
Марка Sony
Модел HDR-AS30V
Производ Видео фотоапарат
EAN 4905524945027
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-AS30V подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати