Sony HDR-AS30V прирачник

Sony HDR-AS30V
6.7 · 1
PDF прирачник
 · 73 страници
Англиски
прирачникSony HDR-AS30V
Table of
contents
Operation
Search
Settings
Search
Index
45
GB

Preparation for setting Wi-Fi

Install the “PlayMemories Mobile” on your smartphone. Update “PlayMemories Mobile” to the
latest version if you have already installed it on your smartphone.
For more information, refer to the following website.
http://www.sony.net/pmm/
Android 2.3 or later (Android 4.0 or later is required to use
One-touch functions (NFC))
Search for “PlayMemories Mobile” on Google Play, then install it.
iOS 4.3 or later (One-touch functions (NFC) are not available)
Search for “PlayMemories Mobile” on App Store, then install it.
An NFC-enabled smartphone or tablet is required for using One-touch functions (NFC).
Have ready the sticker attached to the Operating Guide, on which the ID/password is printed.
It is not necessary when using one-touch connect by a smartphone.

Installing the “PlayMemories Mobile” software on

your smartphone

Notes

Preparing the ID/password

zIf the password is lost

1 Connect the camera to a computer with the micro USB cable (supplied).
2 Turn on the power.
3 Display [Computer] t [PMHOME] t [INFO] t [WIFI_INF.TXT] on your computer, then
check the user ID and password.

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-AS30V тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-AS30V или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony HDR-AS30V, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony HDR-AS30V да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sony HDR-AS30V спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sony HDR-AS30V.

Општо
Марка Sony
Модел HDR-AS30V
Производ Видео фотоапарат
EAN 4905524945027
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-AS30V подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати