Sony HDR-AS30V прирачник

Sony HDR-AS30V
6.7 · 1
PDF прирачник
 · 73 страници
Англиски
прирачникSony HDR-AS30V

Table of

contents

Operation

Search

Settings

Search

Index

43
GB

Viewing images on a TV

Connect the camera to a TV which has an HDMI terminal using a micro HDMI cable (sold
separately).
Refer also to the instruction manuals of the TV.
1 Turn off both the camera and the TV.
2 Open the connector cover and connect the camera to the TV with the
micro HDMI cable (sold separately).
3 Set the input of the TV to [HDMI input].
4 Press the NEXT button on the camera to turn on.
5 Press the NEXT button to display [PLAY], then press the ENTER button.
6 Press the NEXT button to display [MP4] or [PHOTO], then press the
ENTER button.
Select [MP4] to play back movies, or [PHOTO] to view photos.
Press the ENTER button again to stop playback.
Connect the micro HDMI jack of the micro HDMI cable (sold separately) to the HDMI OUT jack of the
camera.
Do not connect the output terminal of the camera to that of other devices. This may result in malfunction.
Some devices may not work properly. Image and sound may not be output.
Use a micro HDMI cable (sold separately) with the HDMI logo.
It is recommended that you use an authorized cable with HDMI logo or a Sony HDMI cable.
Notes
Display
1 To HDMI jack
Micro HDMI cable (sold separately)
2 To HDMI OUT jack
HDMI jack
Continued r

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-AS30V тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-AS30V или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony HDR-AS30V, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony HDR-AS30V да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sony HDR-AS30V спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sony HDR-AS30V.

Општо
Марка Sony
Модел HDR-AS30V
Производ Видео фотоапарат
EAN 4905524945027
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-AS30V подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати