Sony HDR-AS30V прирачник

Sony HDR-AS30V
6.7 · 1
PDF прирачник
 · 73 страници
Англиски
прирачникSony HDR-AS30V
Table of
contents
Operation
Search
Settings
Search
Index
41
GB

Shooting

About the b REC HOLD switch

The b REC HOLD switch can prevent accidental operation. Slide the b REC HOLD switch in
the direction of b to lock. To release the lock, slide it in the opposite direction of b.
Before recording, release the lock.
If you lock the camera while recording, the recording state will be kept*.
If you lock the camera after you stop recording, the stopped state will be kept*.
* Release the lock to change the setting.
1 Turn on the power, then press NEXT button to display [MOVIE].
2 Press the REC button to start shooting.
3 Press the REC button again to stop shooting.
1 Turn on the power, then press NEXT button to display [PHOTO].
2 Press the REC button to start shooting.
After you start shooting, the camera records still images at regular intervals until you stop
shooting.
1 Turn on the power, then press NEXT button to display [INTVL].
2 Press the REC button to start shooting.
3 Press the REC button again to stop shooting.
If the shooting mode is changed, the mode set when the camera is turned off will be resumed when the
camera is turned on the next time.

Movie mode

Photo mode

Interval photo recording mode

Notes
Display
REC button
REC/access lamp
b REC HOLD switch
Continued r

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-AS30V тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-AS30V или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony HDR-AS30V, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony HDR-AS30V да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sony HDR-AS30V спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sony HDR-AS30V.

Општо
Марка Sony
Модел HDR-AS30V
Производ Видео фотоапарат
EAN 4905524945027
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-AS30V подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати