Sony HDR-AS30V прирачник

Sony HDR-AS30V
6.7 · 1
PDF прирачник
 · 73 страници
Англиски
прирачникSony HDR-AS30V

Table of

contents

Operation

Search

Settings

Search

Index

32
GB

Switching NTSC/PAL

You can select NTSC/PAL, depending on the TV system of the country or region where you use
this camera.
To make the setting, select [SETUP] first.
1 Press the NEXT button to display [SETUP], then press the ENTER button.
2 Press the NEXT button to display [V.SYS] (Video System), then press the
ENTER button.
3 Press the NEXT button to select the setting, then press the ENTER
button.
4 Press the NEXT button, then press the ENTER button while [OK] is
displayed on the display panel.
To cancel the NTSC/PAL setting, press the NEXT button while [OK] is displayed, select
[CANCL], then press the ENTER button.
When you select [PAL], the camera behaves as follows.
[SLOW] and [SSLOW] are not available.
When the camera is set to the movie mode, the frame rate is not displayed.
On the Recording Mode setting screen, the frame rate is not displayed.
When you change the NTSC/PAL setting, the camera will restart automatically.
Recording media formatted or recorded in NTSC cannot be recorded or played in PAL, and vice versa. If
[FORMT] appears on the display panel after switching the NTSC/PAL setting, go to the confirmation
screen and select [OK], then format the current recording media, or use another recording media
(page 34).
When the TV system is NTSC.
When the TV system is PAL.
Returns to the [V.SYS] menu.
Notes
t
Setting
display

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-AS30V тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-AS30V или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony HDR-AS30V, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony HDR-AS30V да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sony HDR-AS30V спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sony HDR-AS30V.

Општо
Марка Sony
Модел HDR-AS30V
Производ Видео фотоапарат
EAN 4905524945027
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-AS30V подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати