Sony HDR-AS30V прирачник

Sony HDR-AS30V
6.7 · 1
PDF прирачник
 · 73 страници
Англиски
прирачникSony HDR-AS30V
Table of
contents
Operation
Search
Settings
Search
Index
31
GB

USB Power Supply

When connecting the camera to a computer or USB device with the micro USB cable (supplied),
the camera can be set so the connected device supplies power to it.
To make the setting, select [SETUP] first.
1 Press the NEXT button to display [SETUP], then press the ENTER button.2 Press the NEXT button to display [USBPw] (USB Power), then press the ENTER button.3 Press the NEXT button to select the setting, then press the ENTER button.
If you change the setting while the micro USB cable is connected, disconnect the cable, then reconnect.
Power may not be supplied properly from a USB device with a power supply capacity of less than 1.5 A.
Supplies power from a connected device, through the micro USB cable.
Does not supply power from a connected device, through the micro USB cable.
Returns to the [USBPw] menu.
Notes
t
Setting
display

zHow to supply power from a wall outlet (wall socket)

Rapid charging is possible by using the USB charger AC-UD20 (sold separately). To
connect to the charger, use the micro USB cable (supplied).

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-AS30V тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-AS30V или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony HDR-AS30V, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony HDR-AS30V да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sony HDR-AS30V спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sony HDR-AS30V.

Општо
Марка Sony
Модел HDR-AS30V
Производ Видео фотоапарат
EAN 4905524945027
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-AS30V подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати