Sony HDR-AS30V прирачник

Sony HDR-AS30V
6.7 · 1
PDF прирачник
 · 73 страници
Англиски
прирачникSony HDR-AS30V

Table of

contents

Operation

Search

Settings

Search

Index

28
GB

Auto Power Off

You can change the setting of the Auto Power Off function.
To make the setting, select [SETUP] first.
1 Press the NEXT button to display [SETUP], then press the ENTER button.
2 Press the NEXT button to display [A.OFF] (Auto Power Off), then press
the ENTER button.
3 Press the NEXT button to select the setting, then press the ENTER
button.
This function is not available in the following situations.
Recording data to media
Shooting movies, or shooting in interval photo recording mode
During movie playback, or a slideshow
Wi-Fi connection is in process, smart remote control is being connected, or an image is being uploaded
to a smartphone
HDMI connection is being made
Supplying power from a connected USB device
Connecting a mass storage device
In the following cases, even if you have selected [10sec] or [60sec] in the Auto Power Off function, the
time that elapses before the power turns off will be extended.
while adjusting [SETUP] settings
while playing back photos
when [Wi-Fi] is set to [ON] and the Wi-Fi icon is displayed.
Turns the power off after about 10 seconds.
Turns the power off after about 60 seconds.
Does not turn off automatically.
Returns to the [A.OFF] menu.
Notes
t
Setting
display

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-AS30V тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-AS30V или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony HDR-AS30V, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony HDR-AS30V да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sony HDR-AS30V спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sony HDR-AS30V.

Општо
Марка Sony
Модел HDR-AS30V
Производ Видео фотоапарат
EAN 4905524945027
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-AS30V подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати