Sony HDR-AS30V прирачник

Sony HDR-AS30V
6.7 · 1
PDF прирачник
 · 73 страници
Англиски
прирачникSony HDR-AS30V

Table of

contents

Operation

Search

Settings

Search

Index

20
GB

Recording Mode

You can set the image resolution and frame rate for shooting movies.
To make the setting, select [SETUP] first.
1 Press the NEXT button to display [SETUP], then press the ENTER button.
2 While [VIDEO] (Recording Mode) is displayed, press the ENTER button.
3 Press the NEXT button to select the Recording Mode, then press the
ENTER button.
Continuous movie shooting time is approximately 13 hours.
In [SLOW] mode, it is approximately 6.5 hours.
In [SSLOW] mode, it is approximately 3 hours.
If you select [SSLOW], SteadyShot will not be effective even if SteadyShot is set to [ON].
Audio is not recorded during shooting in the following situation:
[SSLOW] (720 120p), [SLOW] (720 60p) is set.
When the Recording Mode is set to [VGA], the angle of view becomes narrower compared to other
Recording Modes.
Frame rate depends on the NTSC/PAL setting (page 32).
If the NTSC/PAL setting is switched to [PAL], the frame rate will not be displayed.
Display Recorded image Resolution
Imaging
frame rate
Playback
frame rate
Highest resolution/smooth image
recorded at 2× frame rate
1920×1080 60p/50p 60p/50p
Highest resolution 1920×1080 30p/25p
30p/25p
High resolution 1280×720 30p/25p
Slow motion image recorded at 2×
frame rate
1280×720 60p
30p
Super slow motion image recorded at
4× frame rate
1280×720 120p
Standard resolution 640×480 30p/25p 30p/25p
Returns to the [VIDEO] menu.
Notes
t
Setting
display

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-AS30V тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-AS30V или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony HDR-AS30V, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony HDR-AS30V да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sony HDR-AS30V спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sony HDR-AS30V.

Општо
Марка Sony
Модел HDR-AS30V
Производ Видео фотоапарат
EAN 4905524945027
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-AS30V подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати