Sony HDR-AS30V прирачник

Sony HDR-AS30V
6.7 · 1
PDF прирачник
 · 73 страници
Англиски
прирачникSony HDR-AS30V

Table of

contents

Operation

Search

Settings

Search

Index

13
GB

Identifying parts

A REC/access lamp
B REC (Movie/Photo) button
ENTER (Menu execute) button
C b REC HOLD switch*
1
D (N Mark)*
2
E Display panel
F Speaker
G PREV button
H NEXT button
I Microphones
J Lens
K GPS sensor (HDR-AS30V only)
L Connector cover
M m (Mic) jack*
3
N Expansion connector*
4
O CHG (Charge) lamp
P HDMI OUT jack
Q Multi/Micro USB Terminal*
5
R Battery pack/memory card cover
S Memory card insertion slot
T Battery ejection lever
U Battery insertion slot
*
1
Used to prevent accidental operation. Slide in
the direction of b to lock the REC button. Slide
in the opposite direction to release.
*
2
Touch the mark when you connect the camera
to a smartphone equipped with the NFC
function.
NFC (Near Field Communication) is an
international standard of the short-range
wireless communication technology.
*
3
When an external microphone (sold separately)
is connected, audio cannot be recorded through
the built-in microphone.
*
4
Used to connect accessories.
*
5
Supports Micro USB compatible devices.

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-AS30V тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-AS30V или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony HDR-AS30V, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony HDR-AS30V да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sony HDR-AS30V спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sony HDR-AS30V.

Општо
Марка Sony
Модел HDR-AS30V
Производ Видео фотоапарат
EAN 4905524945027
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-AS30V подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати