Sony HDR-AS30V прирачник

Sony HDR-AS30V
6.7 · 1
PDF прирачник
 · 73 страници
Англиски
прирачникSony HDR-AS30V
Table of
contents
Operation
Search
Settings
Search
Index
11
GB

Settings Search

Click each item to jump to the corresponding page.
* You can change the mode by operating your smartphone when the camera is set to the smart remote
control function.
The display panel displays only English. Other languages are not available.
You can set items using the following 3 buttons on the
camera.
NEXT*: Goes to the next menu
PREV*: Goes to the previous menu
ENTER: Executes the menu
* Both NEXT and PREV buttons are used to change the menu.
In this manual, we usually use the NEXT button for
description. When using only the PREV button, we describe it
as the PREV button.

Setting items

Items Display Default setting
Recording Mode VIDEO HQ (1920×1080/30p)
SteadyShot STEDY ON
Field Angle ANGLE 120°
Scene SCENE NORML
Interval Photo Recording LAPSE 5sec
Smart Remote Control Wi-Fi ON
Copy* SHARE
GPS Log (HDR-AS30V only) GPS ON
Airplane Mode PLANE OFF
Auto Power Off A.OFF 60sec
Beep BEEP ON
Date & Time Setting DATE 2013/1/1 00:00 GMT+0
USB Power Supply USBPw ON
Switching NTSC/PAL V.SYS NTSC
Resetting the Settings RESET
Format FORMT
Notes

How to set items

PREV button
NEXT button
REC button/
ENTER button
Continued r

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony HDR-AS30V тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony HDR-AS30V или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony HDR-AS30V, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony HDR-AS30V да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sony HDR-AS30V спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sony HDR-AS30V.

Општо
Марка Sony
Модел HDR-AS30V
Производ Видео фотоапарат
EAN 4905524945027
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony HDR-AS30V подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати