Sony Google TV NSZ-GS7 прирачник

Sony Google TV NSZ-GS7
8.6 · 2
PDF прирачник
 · 16 страници
Англиски
прирачникSony Google TV NSZ-GS7

Getting Started

Network Media Player

NSZ-GS7/NSZ-GX70

US
Screen images, operations, and specifications
are subject to change without notice.(NSZ-GX70 is only for the US)
NSZ-GS7 4-421-773-11(1)

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony Google TV NSZ-GS7 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Медиа плеери и е оценет од 2 луѓе со просек од 8.6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony Google TV NSZ-GS7 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony Google TV NSZ-GS7, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony Google TV NSZ-GS7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Sony Google TV NSZ-GS7 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Sony Google TV NSZ-GS7.

Општо
Марка Sony
Модел Google TV NSZ-GS7
Производ Медиа плеер
EAN 4905524870343
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony Google TV NSZ-GS7 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати