Sony DCR-TRV12E прирачник

Sony DCR-TRV12E
5.9 · 1
PDF прирачник
 · 320 страници
Англиски
прирачникSony DCR-TRV12E
3-080-368-12(1)
©2003 Sony Corporation

Operating Instructions

Before operating the unit, please read this manual thoroughly,
and retain it for future reference.

Mode d’emploi

Avant la mise en service de cet appareil, prière de lire attentivement
le mode d’emploi et de le conserver pour toute référence future.

DCR-TRV12E/TRV14E/TRV19E/

TRV22E/TRV33E

Digital

Video Camera

Recorder

DCR-TRV33E

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-TRV12E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 5.9. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-TRV12E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-TRV12E | DCR-TRV12E
Видео фотоапарат
4901780819065
Англиски
Упатство за користење (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-TRV12E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати