Sony DCR-TRV11E прирачник

Sony DCR-TRV11E
6.7 · 1
PDF прирачник
 · 220 страници
Англиски
прирачникSony DCR-TRV11E
3-059-594-13 (1)
© 2000 Sony Corporation

Operating Instructions

Before operating the unit, please read this manual thoroughly,
and retain it for future reference.

ИНСТРУКЦИЯ ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ

Пepeд экcплyaтaциeй aппapaтa внимaтeльно пpочтитe,
пожалуйста, дaнноe pyководcтво и cоxpaняйтe eго для
дaльнeйшиx cпpaвок.

DCR-TRV6E/TRV11E/TRV20E

Digital

Video Camera

Recorder

DCR-TRV20E
SERIES
TM

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-TRV11E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-TRV11E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-TRV11E
Видео фотоапарат
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-TRV11E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати