Sony DCR-SX41E прирачник

Sony DCR-SX41E
8.4 · 1
PDF прирачник
 · 52 страници
Англиски
прирачникSony DCR-SX41E
4-132-765-11(1)
Digital Video Camera Recorder

Operating Guide

2009 Sony Corporation

DCR-SX30E/SX31E/SX40E/SX41E/

SX50E/SX60E

Table of contents
7
Getting started
9

Recording

13

Playback

17
Saving movies and photos
with a computer
21
Saving images with a DVD
writer, recorder
27
Making good use of your
camcorder
33
Additional information
42

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-SX41E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.4. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-SX41E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-SX41E | DCR-SX41E
Видео фотоапарат
4905524571356
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-SX41E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати