Sony DCR-SR88E прирачник

Sony DCR-SR88E
6.9 · 1
PDF прирачник
 · 68 страници
Англиски
прирачникSony DCR-SR88E
4-170-099-12(1)
Digital Video Camera Recorder

Operating Guide

2010 Sony Corporation

DCR-SR58E/SR68E/SR78E/

SR88E/SX33E/SX34E/SX43E/

SX44E/SX53E/SX63E

Table of contents
10
Getting started
12

Recording/Playback

20
Making good use of your
camcorder
31
Saving movies and photos
with a computer
33
Saving images with an
external device
40
Customizing your
camcorder
48
Additional information
55
Quick reference
63

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-SR88E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.9. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-SR88E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-SR88E
Видео фотоапарат
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-SR88E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати