Sony DCR-SR85E прирачник

Sony DCR-SR85E
8.3 · 1
PDF прирачник
 · 108 страници
Англиски
прирачникSony DCR-SR85E
3-286-671-11(1)

Digital Video Camera Recorder

Handycam Handbook

DCR-SR35E/SR36E/SR45E/SR46E/

SR55E/SR65E/SR75E/SR85E

2008 Sony Corporation
Getting Started
Editing
Utilizing recording
media
Customizing your
camcorder
Troubleshooting
Additional Information
Quick Reference
Enjoying your
camcorder
8
Recording/Playback
22
12
37
51
55
76
87
96

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-SR85E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.3. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-SR85E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-SR85E | DCR-SR85E
Видео фотоапарат
4905524489170
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-SR85E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати