Sony DCR-SR67E прирачник

Sony DCR-SR67E
7.6 · 1
PDF прирачник
 · 107 страници
Англиски
прирачникSony DCR-SR67E
Table of Contents Useful Recording Techniques Index
GB
Click

Handycam Handbook

DCR-SR37E/SR38E/SR47E/SR48E/SR57E/

SR67E/SR77E/SR87E

2009 Sony Corporation 4-124-311-12(1)

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-SR67E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-SR67E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-SR67E | DCR-SR67E
Видео фотоапарат
4905524570809
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-SR67E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати