Sony DCR-SR32E прирачник

Sony DCR-SR32E
7.2 · 1
PDF прирачник
 · 36 страници
Англиски
прирачникSony DCR-SR32E
3-098-549-12(1)

Digital Video Camera Recorder

Operating Guide

DCR-SR32E/SR33E/SR42E/SR52E/SR62E/SR72E/

SR82E/SR190E/SR200E/SR290E/SR300E

© 2007 Sony Corporation
For details on the advanced operations, please refer
to “Handycam Handbook” (PDF).

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-SR32E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-SR32E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-SR32E | DCR-SR32
Видео фотоапарат
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-SR32E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати