Sony DCR-SR15E прирачник

Sony DCR-SR15E
6.2 · 1
PDF прирачник
 · 68 страници
Англиски
прирачникSony DCR-SR15E
2010 Sony Corporation
4-209-890-11(1)
Digital Video Camera Recorder

Operating Guide

DCR-SR15E/SR20E/SX15E/

SX20E/SX20EK

Table of contents
8
Getting started
10

Recording/Playback

20
Making good use of your
camcorder
30
Saving movies and photos
with a computer
32
Saving images with an
external device
39
Customizing your
camcorder
47
Additional information
54
Quick reference
63

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-SR15E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-SR15E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-SR15E
Видео фотоапарат
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-SR15E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати