Sony DCR-PC9E прирачник

Sony DCR-PC9E
9 · 1
PDF прирачник
 · 256 страници
Англиски
прирачникSony DCR-PC9E
3-068-332-12 (1)
©2001 Sony Corporation

Operating Instructions

Before operating the unit, please read this manual thoroughly, and retain
it for future reference.

ИНСТРУКЦИЯ ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ

Перед эксплуатацией аппарата внимательно
прочтите, пожалуйста, данное руководство
и сохраняйте его для дальнейших справок.

DCR-PC6E/PC9E

Digital

Video Camera

Recorder

SERIES
TM
DCR-PC9E

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-PC9E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 9. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-PC9E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-PC9E
Видео фотоапарат
Англиски
Упатство за употреба (PDF), Безбедносни упатства (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-PC9E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати