Sony DCR-PC3E прирачник

Sony DCR-PC3E
8.5 · 3
PDF прирачник
 · 172 страници
Англиски
прирачникSony DCR-PC3E
3-866-966-52 (1)
©1999 by Sony Corporation

Operating Instructions

Before operating the unit, please read this manual thoroughly,
and retain it for future reference.

ИНСТРУКЦИЯ ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ

Перед эксплуатацией аппарата внимательно
прочтите, пожалуйста, данное руководство
и сохраняйте его для дальнейших справок.

DCR-PC3E

Digital

Video Camera

Recorder

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-PC3E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 3 луѓе со просек од 8.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-PC3E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-PC3E
Видео фотоапарат
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-PC3E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати