Sony DCR-PC120E прирачник

Sony DCR-PC120E
9.1 · 2
PDF прирачник
 · 268 страници
Англиски
прирачникSony DCR-PC120E

Operating Instructions

Before operating the unit, please read this manual thoroughly,
and retain it for future reference.

ИНСТРУКЦИЯ ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ

Перед эксплуатацией аппарата внимательно прочтите, пожалуйста,
данное руководство и сохраните его для дальнейших справок.
3-070-988-11 (1)
©2001 Sony Corporation

DCR-PC115E/PC120E

Digital

Video Camera

Recorder

SERIES
TM
DCR-PC120E

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-PC120E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 2 луѓе со просек од 9.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-PC120E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-PC120E | DCR-PC120E
Видео фотоапарат
Англиски
Упатство за употреба (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-PC120E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати