Sony DCR-PC109E прирачник

Sony DCR-PC109E
9.7 · 1
PDF прирачник
 · 44 страници
Англиски
прирачникSony DCR-PC109E
3-087-936-13(1)
© 2004 Sony Corporation

Computer

Applications Guide

Digital Video Camera Recorder

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-PC109E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.7. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-PC109E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-PC109E | DCR-PC109E
Видео фотоапарат
4901780884827, 4901780884841
Англиски
Упатство за употреба (PDF), Безбедносни упатства (PDF)
Тежина и димензии
Тежина385 g
Ширина50 mm
Длабочина98 mm
Висина97 mm
Систем на леќи
Оптички зум10 x
Дигитален зум120 x
Дисплеј
ЕкранХибриден LCD
Дијагонала на екран2.5 "
Други функции
Резолуција1152 x 864 пиксели
Камера
Минимално осветлување7 lx
Сензор за слики
Тип сензорCCD
Големина на оптички сензор1/5 "
Вкупно мегапиксели1.07 MP
покажи повеќе
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-PC109E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати