Sony DCR-PC103E прирачник

Sony DCR-PC103E
9.2 · 2
PDF прирачник
 · 316 страници
Англиски
прирачникSony DCR-PC103E
3-081-627-11(2)
©2003 Sony Corporation

Operating Instructions

Before operating the unit, please read this manual thoroughly,
and retain it for future reference.

Mode d’emploi

Avant la mise en service de cet appareil, prière de lire intégralement ce mode
d’emploi et de le conserver pour toute référence ultérieure.

DCR-PC103E/PC104E/PC105E

Digital

Video Camera

Recorder

DCR-PC105E

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-PC103E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 2 луѓе со просек од 9.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-PC103E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-PC103E | DCR-PC103E
Видео фотоапарат
Англиски
Упатство за користење (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-PC103E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати