Sony DCR-HC52E прирачник

Sony DCR-HC52E
9.8 · 1
PDF прирачник
 · 76 страници
Англиски
прирачникSony DCR-HC52E
3-278-984-11(1)
© 2008 Sony Corporation

Digital Video Camera Recorder

Operating Guide

DCR-HC51E/HC52E/

HC53E/HC54E

Getting Started 9
Recording/
Playback
17
Using the Menu 28
Dubbing/Editing 43
Using a Computer 47
Troubleshooting 51
Additional Information 58
Quick Reference 68

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-HC52E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.8. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-HC52E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-HC52E | DCR-HC52E
Видео фотоапарат
Англиски
Упатство за користење (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-HC52E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати