Sony DCR-HC42E прирачник

Sony DCR-HC42E
6 · 1
PDF прирачник
 · 123 страници
Англиски
прирачникSony DCR-HC42E
DCR-HC32E/HC33E/HC39E/HC42E/HC43E 2-584-907-13(1) DCR-HC32E/HC33E/HC39E/HC42E/HC43E 2-584-907-13(1)
Printed in Japan
Printed on 100% recycled paper using
VOC (Volatile Organic Compound)-free
vegetable oil based ink.
© 2005 Sony Corporation

Digital Video Camera Recorder

Operating Guide

DCR-HC32E/HC33E/

HC39E/HC42E/HC43E

2-584-907-13 (1)
Using the Menu
Dubbing/Editing
Using a Computer
Troubleshooting
Additional Information
34
57
68
80
102
Getting Started
Recording/
Playback
7
18

Погледнете го бесплатно прирачникот за Sony DCR-HC42E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Sony DCR-HC42E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Sony , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Sony да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Sony
DCR-HC42E | DCR-HC42E
Видео фотоапарат
Англиски
Упатство за користење (PDF)
adslot

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Sony DCR-HC42E подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати